06/12/12 18:32
(http://www.klassa.bg/)

"Билд": Англия играе грозно като „Челси“

В щаба на Англия обявиха, че са доволни от равенството 1:1 с Франция в първия си мач от група "Д" на Евро 2012. Отборът на Лоран Блан пък няма загуба в 22 поредни срещи. Дефанзивната игра на англичаните им донесе доста критики и сравни стила им с този на „Челси“ в Шампионската лига. "Рибери се спъваше по тревата на европейското. Англия играе грозно като „Челси", пише германският вестник "Билд". "Хората се смеят, но те играят по начина, по който „Челси“ игра срещу „Барселона“. Може би феновете искат Англия да играе повече футбол", заяви Патрис Евра за BBC Radio 5 Live. Пресата на Острова запази умерен тон. "Ура, започнахме с равенство", пише вестник "Сън".
В осем участия на европейски футболни финали Англия никога не е печелила първия си мач. Звездата на Англия Уейн Рууни е наказан за първите два мача на тима. Вратарят Джо Харт заяви, че не е видял топката при гола на Насри. "Ако бях видял топката, смятам, че можех да я спася", добави стражът. В следващия мач англичаните играят срещу Швеция в петък, а домакините от Украйна ще търсят втора победа срещу фаворита Франция.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване