06/12/12 16:20
(http://www.klassa.bg/)

Показват бижута от 300 до 300 000 евро на изложение в София

Бижута с диаманти, скъпоценни камъни, перли и благородни метали на цени между 300 и
300 000 евро се представят на бизнес форума Italian Jewellery in Bulgaria, който започна във
вторник. Сред експонатите могат да се видят уникати като брошка-лебед от бяло злато, в
която са инкрустирани 19 карата бели, жълти и розови диаманти и оникс на стойност 25 000 евро, уникален пръстен от розово злато с 25-каратов розов турамилин, обграден от бели диаманти и рубини, който струва над 50 000 евро, колие от 35 карата осмоъгълно шлифовани диаманти и 15 карата изумруди, чиято цена е над 200 000 евро, пръстен с два огромни диаманта в нетрадиционна форма за над 300 000 евро... На изложението участва и фирма, чиято брошка украсява Мишел Обама. Бижуто - роза от бяло злато и диаманти, било избрано в Чикаго лично от американския президент за съпругата му.
Това е първото по рода си изложение, в което в центъра на София се представя
един от знаковите за етикета Made in Italy сектори - бижутерството. Изложението и
бизнес срещите се организират от българския офис на Агенцията за подпомагане
на италианския бизнес по света ICE и местните й офиси в 21 държави. 45 италиански компании показват у нас най-новите си колекции бижута от благородни метали, скъпоценни камъни, фешън аксесоари, обков за икони и луксозни рамки за картини и снимки, годежни пръстени, скъпоценни украшения за дома и офиса. За шоуто са пристигнали бизнесмени от 21 страни – търговци със скъпоценни камъни и бижута. “За днес и утре са предвидени над 200 срещи. Това е най-значимото събитие, което агенцията организира тази година”, съобщи директорът на българския офис на Агенцията за подпомагане на италианския бизнес по света ICE Фабрицио Камастра.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване