06/12/12 08:46
(http://radiomilena.com/)

Стоичков застава начело на БФС

Христо Стоичков обмисля да се кандидатира за шеф на Футболния съюз, обяви самият той в специално интервю за БНТ. В разгара на Европейското първенство по футбол – нов щрих в битката извън футболното поле, у нас. Обвинение, че президентът на БФС е допуснал да се уговарят мачове отправи Христо Стоичков. В специално интервю за предаването на БНТ „Студени следи“ той обвини Борислав Михайлов за неуспехите на българския футбол в последните години, предаде агенция КРОСС. Според Камата е наложителна кардинална промяна в ръководството на БФС. На въпрос: „Имате ли свой фаворит за поста?”, Камата отговаря: „Естествено, че имам. Може би дори и аз. Нищо не е изключено. Никой не е в състояние да си сложи големите ръкавици и да бръкне там, където има тото”.

 

От БФС отказаха коментар на думите на Стоичков за уговорените мачове. Телефонът на Борислав Михайлов остана изключен, а вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев заяви, че очаква повече от една кандидатура на следващия конгрес.

 Стоичков застава начело на БФС

bookmark Стоичков застава начело на БФС svejo Стоичков застава начело на БФС google Стоичков застава начело на БФС delicious Стоичков застава начело на БФС stumbleupon Стоичков застава начело на БФС facebook Стоичков застава начело на БФС Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване