06/13/12 12:22
(http://radiomilena.com/)

За първи път в България представяне на електронна книга

gledai si rabotata 200x300 За първи път в България представяне на електронна книга  	Наръчник, носещ провокативното заглавие „Гледай си работата” ще бъде представен в „Морското казино”, гр. Бургас, негов автор е  Ами Тола. Четивото е първa по рода си в България, забавна е-книга, предназначена за копирайтъри и фрийлансъри.

 

Премиерата на книгата ще се състои на 15.06. 2012 г. от 18:00ч. Представяне ще бъде доста нестандартно и изпълнено с много изненади.

 

„Гледай си работата“, обещава да хвърли повече светлина, както върху копирайтингът като професия и услуга, а също така и върху рекламата, необходимата на всички финансова грамотност и възможностите за преквалификация и реализация в друга сфера.

 

На този линк можете да видите промо клипа на книгата: http://www.youtube.com/watch?v=nr0q1iHwH60

 

Събитието е  публично и отворено за посещение.

 За първи път в България представяне на електронна книга

bookmark За първи път в България представяне на електронна книга  	svejo За първи път в България представяне на електронна книга  	google За първи път в България представяне на електронна книга  	delicious За първи път в България представяне на електронна книга  	stumbleupon За първи път в България представяне на електронна книга  	facebook За първи път в България представяне на електронна книга  	Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване