06/14/12 18:05
(http://www.klassa.bg/)

Волейболната федерация сътвори пореден абсурд, Мартин Стоев не бил назначен за селекционер

Нов абсолютен обрат в казуса с новия селекционер на мъжкия национален отбор по волейбол. Президентът на федерацията Данчо Лазаров обяви, че Мартин Стоев не е избраният за поста национален селекционер. Така Българската федерация по волейбол сътвори поредния абсурд, след като часове по-рано по време на общото събрание двама от членовете на централата - Петър Кънев и Иван Тодоров, обявиха пред медиите, че решението на Управителния съвет е Мартин Стоев да бъде новият треньор на България. В четвъртък следобед Лазаров обвини Кънев и Тодоров, че са дезинформирали медиите. „В понеделник ще обявим кой е новият треньор. Вариантите са три. Мартин Стоев, Камило Плачи и Пламен Константинов. И с тримата е разговаряно и са дали своето съгласие, но в понеделник ще обявим кой е изборът ни“, разкри Лазаров. Ситуацията е абсурдна и от факта, че в сряда вечерта част от УС е имал среща с волейболните национали, които останаха в София и не пътуват за Световната лига. Те са обявили на момчетата, че именно Мартин Стоев е новият треньор, с помощник Камило Плачи. По информация на „Класа“ при евентуално завръщане на Стоев начело на отбора е твърде възможно освен Матей Казийски отборът да бъде напуснат от още няколко състезатели.
Един от най-яростните му критици е именно Казийски, който беше категоричен, че Стоев е неудачен вариант за треньор. "Като се има предвид как се развиха нещата с него на предишната олимпиада, това решение на федерацията е просто смешно. Аз с него не бих работил където и да било", заяви Казийски в Правец. "Това е някакъв абсурд. Той е слаб треньор. Медалите, спечелени с него, са със силен отбор, а не със силен треньор“, продължи критиките си към него Казийски.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване