06/14/12 18:02
(http://www.klassa.bg/)

Кирил Домусчиев се готви да спре победната серия на „тигрите“ на Бойко Борисов

Собственикът на шампиона и носител на Купата на България „Лудогорец“ Кирил Домусчиев ще се появи в игра срещу премиера Бойко Борисов. Роденият в Ловеч бизнесмен е бил забелязан да си купува футболни обувки, с които ще се пусне на „Лудогорец Арена“ на 21 юни в мача срещу намушелия покрай премиера тим на „Витоша“ (Бистрица).
Очаква се босът на разградчани да се появи на терена и да води атаката на „Лудогорец“. Именно заради това Домусчиев ще проведе няколко тренировки с отбора на Ивайло Петев преди срещата срещу състава от Бистрица. Мачът в Разград ще е своеобразен сблъсък между носителя на Купата на България и шампион на страната срещу носителя на Купата на аматьорската лига. Очаква се сблъсъкът между „Лудогорец“ и „Витоша“ да напълни стадиона в Разград, като той трябва да се превърне в шоу за публиката. Преди този мач официално ще бъдат представени новите футболисти в състава на „Лудогорец“, които са подписали договори с клуба и ще помагат на отбора в мачовете в Шампионската лига. Това е и шансът играчите да бъдат гледани на живо от местната публика преди основните проверки на отбора, които ще се проведат в Австрия.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване