06/14/12 05:33
(http://radiomilena.com/)

Трусовете надигнали почвата с 11 см.

Земетресението, което разтърси с 6 по Рихтер италианската североизточна област Емилия-Романя на 20 май, е надигнало земната повърхност с 15 см. Това заяви италианският геолог Стефано Салви, съобщава на електронната си страница “Льо Матен”, цитира агенция КРОСС.

Според специалиста, почвата няма да се слегне никога. “Сателитни данни показват, че земетресението от 20 май е повдигнало земята в района на епицентъра с 15 сантиметра, а труса от 29 май е повдигнал земята с 11 сантиметра”, каза специалистът по сателитно наблюдение на земетръсни зони Салви. На 20 и 29 май Северна Италия беше разтърсена от трусове с магнитуд 6 и 5,8 по Рихтер.

 Трусовете надигнали почвата с 11 см.

bookmark Трусовете надигнали почвата с 11 см.svejo Трусовете надигнали почвата с 11 см.google Трусовете надигнали почвата с 11 см.delicious Трусовете надигнали почвата с 11 см.stumbleupon Трусовете надигнали почвата с 11 см.facebook Трусовете надигнали почвата с 11 см.Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване