06/15/12 11:35
(http://radiomilena.com/)

Двама поморийци се спречкват, единият вади пистолет

На 14.06.т.г. около 08.30 ч. на кръстовището на поморийските улици «П.К.Яворов» и «Христо Ботев», между водачите на: л.а. «Фиат Брава», с бургаска регистрация – 32 годишния Н.П. от Поморие и л.а. «Опел», с ямболска регистрация – 30 годишния Р.Р. от Поморие, възниква спречкването, в което се намесва и пътника от «Опела» – 42 год. К.А. от Поморие. След отправени обидни реплики, водачът на «Фиата» извадил от автомобила законно притежаван газов пистолет «Волтран Магнум», като го насочил към гърдите на К.А., звънящ в това време на тел. 112. По случая е образувано досъдебно производство за хулиганство.

 Двама поморийци се спречкват, единият вади пистолет

bookmark Двама поморийци се спречкват, единият вади пистолетsvejo Двама поморийци се спречкват, единият вади пистолетgoogle Двама поморийци се спречкват, единият вади пистолетdelicious Двама поморийци се спречкват, единият вади пистолетstumbleupon Двама поморийци се спречкват, единият вади пистолетfacebook Двама поморийци се спречкват, единият вади пистолетСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване