06/16/12 11:15
(http://www.klassa.bg/)

Правим българско бизнес училище по подобие на Harvard Business School

Бизнес училище по подобие на Harvard Business School предстои да бъде изградено в България. Това стана ясно по време на събитието Moby2Day за иновациите и добрите практики в областта на обучението и развитието. Balkan Business School ще предостави възможност за обучение на бъдещи бизнес и политически лидери, съобщи Найден Николов, изпълнителен директор на Moby2. Желаещите развитие в тези области в рамките на училището ще могат да осъществят връзка със световни и регионални бизнес лидери с успехи в теорията и практиката и ще могат да черпят опит от тях.

Акцент на Moby2Day беше представянето на системата eLearn.bg, която предоставя web решение за управление на знанието в организациите. Чрез eLearn.bg електронните обучения, споделянето и управлението на знанията стават достъпни и лесни. Системата позволява да се извършват онлайн обучения, цялостно управление на документи и изследвания на удовлетвореността на вътрешни и външни клиенти. Интересна възможност е осъществяването на виртуална класна стая, в която участниците в конферентна връзка обменят идеи и коментари по своите проекти.

Moby2 връчи и своите първи Символи за принос към развитие на човешкия потенциал и икономика на знанието, разделени в 7 категории на политиката, обществения живот и бизнеса. За успешното усвояване на европейското финансиране и подкрепата му за бизнеса беше връчен Символ Томислав Дончев, министър по управление на средствата от ЕС.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване