06/18/12 15:47
(http://www.klassa.bg/)

Внесоха обвинителния акт за измамата с имотите на Филип Киркоров

Варненската окръжна прокуратура внесе в Окръжен съд обвинителен акт за измамата с имотите на Филип Киркоров. Това съобщи говорителят на прокуратурата в морския град Радослав Лазаров.
Обвинителният акт е срещу лицата Пламен Алексеев Маджуров и Даниел Любчов Иванов. Делото се води за извършено посегателство върху изключително скъпо имущество на Филип Киркоров, два апартамента в комплекс "Порт Палас" край Варна.
През лятото на 2010 г. Маджуров и Иванов бяха задържани, след като полицията разкри измамническа схема, по която опитали да придобият жилищата на популярния певец. Апартаментите са с обща площ от 519 кв. м.
През 2007 г. Маджуров за кратко е бил управител на фирмата “Филип Киркоров инвестмънт” ЕООД и си запазил пълномощно, подписано от певеца. С този документ той регистрирал промени в ръководството на дружеството и “назначил” за управител Иванов. Той пък му продал двата апартамента, като сделката била изповядана от нотариус.
Измамата разкрил случайно чичото на Киркоров - 70-годишният Гирагос Крикорян, който е истинският управител на “Филип Киркоров инвестмънт”. Той отишъл в НАП и Агенцията по вписванията по работа и там му обяснили, че вече не е управител на дружеството, а жилищата са продадени.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване