06/18/12 17:40
(http://www.klassa.bg/)

Димитър Иванков е най-вероятният директор на школата на „Левски“

Бившият вратар на „Левски“ Димитър Иванков е най-вероятният директор на школата на клуба. 36-годишният Иванков ще замести на поста легендата на „Левски“ Кирил Ивков, който преди шест месеца беше назначен за шеф на ДЮШ. Ивков се очаква да се върне на работа на базата на „сините” на стадион „Раковски”.
Във вторник от 15.30 ч в хотел ДЮШ на стадион „Георги Аспарухов" ще се състои пресконференция на изпълнителния директор на клуба Иво Тонев. Именно на нея ще бъдат обявени новият директор на детско-юношеската школа и промените в администрацията на клуба, съобщава официалният сайт. Иво Тонев анонсира промените още през изминалата седмица, а най-спряган за нов шеф да ДЮШ е Димитър Иванков. Няма спор – легендарният вратар е идеален вариант за укротяване на агитката, която посрещна твърде хладно изпълнителния директор Иво Тонев. Освен това Иванков е в добри отношения и с новия старши треньор на тима Илиан Илиев. От друга страна, за шеф на школата е необходим треньорски лиценз “УЕФА Про”, какъвто засега бившият национален вратар няма.
Иванков е трикратен шампион с “Левски”, има спечелени и 5 Купи на България. В периода от 1995 до 2005 година той изиграва 275 мача за родния си клуб, като реализира и 25 попадения от дузпи. Той е на първо място във вечната класация на голмайсторите сред вратарите от Европа. На 4 април 2010 година бележи своя 42-ри гол и става третият най-резултатен страж в света.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване