06/18/12 13:30
(http://radiomilena.com/)

Пътен инцидент с един загинал и двама ранени

police 22 150x150 Пътен инцидент с един загинал и двама ранениНа 18.06.т.г. около 15.00 ч. по пътя Бургас – Поморие, в района на Военно почивния дом край кв. «Сарафово», възникна самостоятелен пътен инцидент, при който преобръщайки се извън пътя, е катастрофирал лек автомобил, с чуждестранна регистрация. Към момента е констатирано, че е загинал водачът на автомобила, а неговите двама спътници са откарани в бургаска болница за оказване на медицинска помощ. Пътният трафик в отсечката на катастрофата е спрян, поради което се призовават водачите на МПС да използват обходния маршрут през Каблешково.

 Пътен инцидент с един загинал и двама ранени

bookmark Пътен инцидент с един загинал и двама ранениsvejo Пътен инцидент с един загинал и двама ранениgoogle Пътен инцидент с един загинал и двама ранениdelicious Пътен инцидент с един загинал и двама ранениstumbleupon Пътен инцидент с един загинал и двама ранениfacebook Пътен инцидент с един загинал и двама ранениСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване