06/18/12 05:01
(http://radiomilena.com/)

След изборите-Гърция остава в еврозоната

izbori21 150x150 След изборите Гърция остава в еврозонатаВ Гърция вече са обработени 97% от подадените на вчерашните парламентарни избори бюлетини. Според резултатите досега, победата е за консервативната партия Нова демокрация, която е събрала повече от 30% от гласовете. Както коментират анализатори, това означава, че Гърция остава в еврозоната, цитира Агенция Кросс. От Брюксел вече приветстваха тези избори и изразиха надежда, че гърците ще успеят скоро да сформират правителство. Лидерът на Нова демокрация Андонис Самарас,след като се увери в победата, призова всички проевропейски партии да се присъединят към неговата, за да съставят „правителство на националното единство“, коментира френският вестник „Паризиен“.

 След изборите Гърция остава в еврозоната

bookmark След изборите Гърция остава в еврозонатаsvejo След изборите Гърция остава в еврозонатаgoogle След изборите Гърция остава в еврозонатаdelicious След изборите Гърция остава в еврозонатаstumbleupon След изборите Гърция остава в еврозонатаfacebook След изборите Гърция остава в еврозонатаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване