06/18/12 14:08
(http://www.klassa.bg/)

„Ювентус“ слага 30 милиона евро на масата за Фернандо Торес

Италианският шампион „Ювентус“ възнамерява да започне офанзива след края на европейското първенство за привличането на Фернандо Торес от „Челси“ в редиците си. Според информация на сайта goal.com „бианконерите“ вече са направили първо официално запитване, като са предложили оферта на стойност от 30 милиона евро за испанския голмайстор.
Първоначално италианският гранд от Торино е насочил вниманието си към Единсон Кавани, но исканите от „Наполи“ близо 70 милиона евро набързо са охладили страстите на тима на „Ювентус“. Директорът на „Старата госпожа“ Фабио Паратичи се е срещнал с представители на Фернандо Торес още през зимата, когато е сондирал възможността да вземе стрелеца в редиците на италианския тим. Сега се очаква офанзива на босовете на „Ювентус“ след края на европейските финали за привличането на испанския национал. Освен това от италианския клуб смятат да включат в сделката и Себастиан Джовинко, който беше част от „Парма“ през миналия сезон. Според сайта наставникът на „Челси“ Роберто ди Матео харесва играта на „атомната мравка“ и няма нищо против да работи с него.
Сериозна пречка пред „Ювентус“ обаче може да се окаже годишната заплата на Фернандо Торес, който прибира по 10 милиона евро в Лондон. Освен това „Челси“ не би се съгласил да продаде Фернандо Торес, ако не си осигури подписа на нов нападател от световна класа. Един от вариантите е Хълк, който почти сигурно ще напусне „Порто“.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване