06/19/12 07:17
(http://radiomilena.com/)

EVN България проведе традиционните си информационни срещи с областни управители в Югоизточна България

Целта на срещите е да се поддържа редовният диалог между дружеството и институциите

 

През изминалите дни представители на ръководството на EVN България проведоха станалите вече традиционни информационни срещи с областни управители в Югоизточна България, която се обслужва от дружеството.

 

Целта на срещите е да се поддържа редовният диалог между дружеството и областните управители, които се запознават с направените до момента инвестиции от страна на EVN България и с изпълнението на инвестиционните планове на дружеството за 2012 г. Беше предоставена информация и за реализираните инвестиции на EVN в България от над 1 милиард лева в енергийна инфраструктура и клиентско обслужванe в Югоизточна България за първите седем години от дейността на компанията в страната. Допълнителен акцент на срещите бяха въпроси свързани с темата за повишаване на енергийната ефективност.

 

Срещите на EVN България с областни управители са част от последователната политика на дружеството за информиране на обществеността относно действията и плановете на компанията по поддръжката и модернизирането на електроразпределителната мрежа в Югоизточна България.

 EVN България проведе традиционните си информационни срещи с областни управители в Югоизточна България

bookmark EVN България проведе традиционните си информационни срещи с областни управители в Югоизточна България svejo EVN България проведе традиционните си информационни срещи с областни управители в Югоизточна България google EVN България проведе традиционните си информационни срещи с областни управители в Югоизточна България delicious EVN България проведе традиционните си информационни срещи с областни управители в Югоизточна България stumbleupon EVN България проведе традиционните си информационни срещи с областни управители в Югоизточна България facebook EVN България проведе традиционните си информационни срещи с областни управители в Югоизточна България Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване