06/19/12 15:20
(http://www.klassa.bg/)

„Лудогорец“ ще търси първи голям успех срещу „Тигрите“ на Бойко Борисов

Финални приготовления вървят в Разград преди първата контрола на тима за лятото. В момента работници довършват тренировъчната база, както и стадион "Лудогорец". В четвъртък шампионите се изправят срещу носителя на Купата на аматьорската лига „Витоша“ (Бистрица), като участие в демонстративния мач ще вземат премиерът Бойко Борисов и собственикът на тима Кирил Домусчиев. Очаква са двубоят да се състои пред пълен стадион „Лудогорец Арена“. Феновете нямат търпение да видят, освен играта на своите любимци, така и на „Тигрите“, чието нападение води лично Бойко Борисов. Всички очакват, че един успех над този тим ще им донесе успех в предстоящите евробитки.
Часове преди срещата министър-председателят ще открие новата база на шампионите. В момента там текат довършителни работи, като остават само козметичните подобрения. Стана ясно, че новата екипировка на „Лудогорец“ ще пристигне в Разград преди първия мач на тима в Шампионската лига. Шампионите имат договор с "Адидас" за още един сезон, но чакат най-новия модел на марката. За момента шампионите продължават да използват тази от миналата година.
През новия сезон разградчани ще играят в същите цветове както досега - титулярният екип ще бъде зелен, а резервният изцяло бял.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване