06/19/12 15:28
(http://www.klassa.bg/)

Майка е заподозряна за смъртта на бебето си

32-годишна майка е заподозряна за това, че е причинила смъртта на бебето си в Пловдив. Това бе съобщено от Областната дирекция на МВР в града. Бебето е намерено мъртво в частна пловдивска болница в понеделник сутринта. Лекарите веднага са направили опити да реанимират роденото преди четири дни при тях дете, но те са били безуспешни. За случилото се е било съобщено във Второ Районно управление „Полиция”. При последвалия експертен оглед са били открити следи от насилие, а след извършената аутопсия е било установено, че смъртта на бебето е причинена от насилствено задушаване. Майката е задържана в ареста за 24 часа.
Версията на медиците е, че майката е психичноболна и сама е удушила новороденото, съобщи ТВ7. Жената е била приета в болница по спешност на 14 юни. От болницата са категорични, че не става дума за лекарска грешка. Заради болките майката е изпаднала в лабилно психическо състояние, смятат в лечебното заведение.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване