06/19/12 09:15
(http://www.klassa.bg/)

Ресторант “Котилото” откри лятната си градина

Сръбският ресторант “Котилото” в Драгалевци представи официално обновената си лятна градина, която със сигурност ще привлeчe многобройните клиенти и чревоугодници, почитатели на истинската балканска кухня. Родните гастрономи ще могат да избягат от летните горещини в столицата и да се насладят на много зеленина, лятна прохлада и най-известните сръбски специалитети, приготвени от златния медалист на сръбската скара Далибор Маринкович – Даци.
Участници в гурме шоуто бяха топ-атлетът Красимир Брайков и Ива Атанасова, Best Model of the World 2011. Под ръководството на главния готвач те приготвиха месни и зеленчукови специалитети на скара. Кулинарният спец е истински магьосник, на който биха завидяли доста негови колеги. Не случайно майсторът е носител на златен медал от фестивала “Скариада” 2009 в гр.Лесковац, Сърбия, където е и родината на скарата.
На Краси му предстои да се състезава на Европейското първенство по лека атлетика, след това на лекоатлетическата Балканиада, а през август се надява и да е част от олимпийската ни делегация в Лондон.
И както знаем – отличен компаньон на барбекюто е качественото вино. За да разкрият напълно богатите вкусове на специалитетите, гостите дегустираха прекрасните вина на Катаржина Естейт – Contemplations Chardonnay, Le Voyage - Sauvignon Blanc, Le Rose, Twins – Cabernet&Cabernet,. и Encore Syrah.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване