06/19/12 13:42
(http://www.klassa.bg/)

Хю Джакман отнася серия шамари в най-новата си реклама

Холивудският актьор Хю Джакман получава шамари в най-новата си реклама за новия Lipton Ice Tea с аромат на малина. Звездата от филмите от поредицата X-Men и от кинохитовете The Prestige и Australia и през тази година продължава да е лице на водещата световна марка студен чай. Това е първият и единствен глобален бранд, с който Хю Джакман е обвързан. В новия клип Джакман играе себе си – актьор в ролята на пилот, който споделя на любимата, че трябва да се разделят, защото „неговият дом е в небето”. Лошата новина предизвиква спонтанен шамар от дамата, но режисьорът никога не е доволен от удара в лицето на Джакман. След много повторения на сцената звездата използва студения чай за вдъхновение и получава идеалния шамар за краен успех на снимките.
Въпреки че действието се развива в сърцето на саваната, видеото всъщност е заснето в Будапеща. „Страхотно се забавлявах на снимките, което звучи странно предвид, че аз бях този, който получава шамари. Но все пак това се правеше по един приятелски и забавен начин”, споделя Хю Джакман.
Клипът с доста очевидното заглавие – Slap, е режисиран от Стейси Уол, който е работил по реклами за редица големи марки като Orange, VW, Heineken, Levis, Nike, Microsoft, Adidas, HSBC и др. Видеото е вече в телевизионния ефир у нас. Уол е носител на престижната награда за изключителни режисьорски постижения в областта на тв рекламите, присъдена от Режисьорската гилдия на Америка (DGA).
Ароматът малина е най-новото попълнение във вкусовете на Lipton. Той разширява гамата от продукти на марката, която до момента беше представена с праскова, лимон и зелен чай у нас.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване