06/20/12 14:58
(http://www.klassa.bg/)

Андрий Шевченко и Андрий Воронин се отказаха от националния отбор на Украйна

Ден след загубата от Англия с 0:1 и отпадането от европейското първенство по футбол нападателят на „Динамо“ (Киев) Андрий Шевченко официално обяви, че се отказва от националния отбор на Украйна. „Това беше моят последен официален двубой за националния тим. Ще организираме бенефис, чрез който ще кажа довиждане на привържениците. Какви са моите планове сега? Искам да се прибера у дома и да прегърна и целуна децата и съпругата ми“, заяви Андрий Шевченко.
35-годишният нападател има 48 гола в 111 срещи с екипа на Украйна. Той е бивш футболист на „Милан“ и „Челси“ и е голмайстор номер 1 на украинския национален отбор.
Съотборникът му в представителни тим Андрий Воронин също обяви, че се отказва от националния отбор на Украйна. „Напускам отбора. Взех предварително това решение. Предпочитам да се съсредоточа върху кариерата си на клубно ниво. Не съм млад и не мога да комбинирам двете неща“, заяви Андрий Воронин, който следващия месец ще навърши 33 години. Той има 74 двубоя за Украйна.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване