06/20/12 14:57
(http://www.klassa.bg/)

Бой и крясъци в съблекалнята на Франция след загубата от Швеция

Според авторитетното френско издание „Екип“ след загубата на Франция с 0:2 от Швеция в съблекалнята на „петлите“ се е стигнало до лека физическа саморазправа между футболистите и обидни реплики.
Нападателят на френския тим Оливие Жиру сам е признал пред медията, че негови съотборници са стигнали до саморазправа. „Имаше крясъци, но това е нещо нормално. Всички бяхме ядосани след загубата и адреналинът ни дойде малко много“, заяви Оливие Жиру. Поражението от Швеция не се отрази на самото класиране на французите на 1/4-финалите, но ги изпрати срещу неудобен съперник – европейския и световен шампион Испания. Пред медиите повечето френски национали отчетоха слабата си игра и необходимостта за промяна в поведението на терена. Някои от тях споменаха, че селекционерът Лоран Блан им е разяснил слабостите в двубоя срещу Швеция, но отказаха да разкрият повече подробности около събитията в съблекалнята.
Самият селекционер на тима Лоран Блан също е признал пред медиите за напрежението след срещата с Швеция. „Знаете, че когато постигаме добри резултати, всичко е наред. След това, когато изведнъж се получи някакъв лош резултат, естествено има разочарование и напрежението се покачва. Но това си остава в съблекалнята. Трябва да се върнем към спокойната работа“, коментира наставникът, чийто тим до вторник вечерта нямаше загуба в 23 последователни срещи.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване