06/20/12 16:12
(http://www.klassa.bg/)

Николай Цонев обявява партията си в неделя

Бившият военен министър в кабинета на Тройната коалиция Николай Цонев обяви, че ще прави партия. Тя ще се казва „Нова алтернатива“ и нейното учредяване ще се състои в неделя в хотел „Дедеман Принцес“. „В партията ще влязат млади хора, експерти, лица, непознати до момента на обществеността“, каза пред klassa.bg Цонев.
Учредяването на новата формация ще стане малко след като Цонев бе оправдан по всички дела, които бяха заведени срещу него. Припомняме, че на 1 април 2010 г. той бе арестуван в присъствието на тогавашния зам. главен прокурор Роман Василев, който заяви: „Г-н Цонев, ще бъдете арестуван и обвинен в престъпление корупционно. Тъй като сте си абсолютен престъпник... колеги, както за всеки един престъпник - както трябва. Долу на земята, на колене!" Клипът бе излъчен от МВР. Цонев подаде жалба в Страсбург за уронване на достойнството, а самият Василев бе повишен от ВСС във върховен прокурор.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване