06/20/12 15:21
(http://www.klassa.bg/)

Новата MTV продукция ТHE HILLS стартира по CITY TV

CITY TV започва да излъчва риалити шоуто THE HILLS от този четвъртък – 21 юни, в 18:00 ч, съобщиха от медията за кlassa.bg. Това е продължението на суперпопулярното шоу „Лагуна бийч“ и поредната авторска MTV продукция, която ще се излъчи по любимата БГ музикална телевизия.
В центъра на сюжета на ТHE HILLS е животът на Лорън, позната на зрителите на CITY TV от сериала „Лагуна бийч“, след завършването на гимназията, когато се сблъсква с истинските драми и предизвикателства в живота.
Пътят на Лорън към независимост проследява напускането й на Лагуна бийч заедно с най-добрата й приятелка Хайди и заминаването им за Лос Анджелис, за да намерят мечтаната работа. Там те откриват и нови приятели, които им помагат да преодолеят трудностите. Лорън трябва да се справи едновременно с училището и работата си в Teen Vogue. Междувременно тя решава да даде и втори шанс на любовта си с Джейсън.
И точно когато всичко се нарежда по местата си, тя е поставена пред нова дилема – дали да замине за Париж, или да остане в Ел Ей с приятелите си.
Какво ще избере любимата блондинка на тийнейджърите, разберете от първия сезон на ТHE HILLS - всеки четвъртък от 18:00 по два епизода от сагата, с повторението всяка неделя от 14:00 само по CITY TV.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване