06/20/12 15:00
(http://www.klassa.bg/)

Олег Блохин: Сгазихме Англия, а не ни зачетоха чист гол

Мачът срещу Англия не беше равностоен и Украйна трябваше да го спечели, сигурен е селекционерът на Украйна Олег Блохин. Неговите възпитаници загубиха с 0:1 и отпаднаха от Евро 2012. "Въобще не мисля, че мачът е бил равностоен. Сега предстои да гледаме повторения от телевизиите, защото съдията не зачете чист гол за нас. Освен това нашите футболисти пропуснаха доста положения. Нямахме никакъв късмет, а топката просто не искаше да влезе във вратата на англичаните. Те пък вкараха един случаен гол", ядосваше се след двубоя Блохин.
Същевременно селекционерът на Украйна не успя да сдържи нервите си след загубата от Англия. На пресконференцията след завършека на двубоя той налетя да бие журналист от местна медия. На Блохин му се сторило, че репортерът го иронизира. Въпросният журналист започнал да ръкопляска по време на изказването на селекционера. Това извадило украинската легенда извън нерви. "Ела да се разберем отвън, като мъже. Ела, щом си толкова силен", разкрещял се Блохин още по време на пресконференцията. Впоследствие обаче се разбрало, че става въпрос за недоразумение. Журналистът обяснил на селекционера, че му е фен и не е влагал никаква ирония в действието си. Блохин му се извинил за изригването си.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване