06/21/12 09:51
(http://www.klassa.bg/)

След „Столичани в повече”, Христо Гърбов репетира в Русе

Христо Гърбов, комикът, който нашумя с двойната си роля в сериала „Столичани в повече”. започна репетиции на пиесата „Помощ, жена ми е луда” от Жил Барбелен в драматичния театър в Русе. Постановката е на Орлин Дяков. В спектакъла участват русенските актьори Борислав Веженов, Антония Чепарова, Петя Венелинова, Тихомир Благоев, Иля Пепеланов, Яна Стефанова. „Помощ, жена ми е луда” е една от популярните комедии на съвременния френски драматург Жил Барбелен, представена в за първи път в парижкия театър „Театр дьо Нувоте”, където много сезони се е играла. Семейните и служебни отношенияна на шеф на корпорация създават безкрайни комични положения, описани от автора в стила на изисканата френска комедия.
Вестникът е "Паризиен" от 20 май 2000 г.
Статията е озаглавена "Заразителният смях на "Жена ми е луда"
В нея се казва, че в случая с тази пиеса "става дума за истински театрален успех, постигнат с разнасяне на информацията само от уста на уста." По-нататък се уточнява, че спектакълът току-що е отпразнувал 400-тото си представление в "Театр дьо Нувоте" и ще остане в афиша до 31 декември 2000. После авторът добавя: "Като си помисли само човек, че през януари 1999 този спектакъл беше планиран само за 3 месеца.... " С дебели букви следва" ЗАЛАТА Е ПРАКТИЧЕСКИ ПЪЛНА, откакто заглавието е влязло в афиша - феномен, който е доста рядко наблюдаван, имайки предвид максималната запълняемост на другите парижки театри, някои от които изптват затруднения да запълнят всичките си места".

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване