06/21/12 13:57
(http://www.klassa.bg/)

Унгарецът Вас парафира в понеделник с ЦСКА

Бившият унгарски национал Адам Вас, който в сряда бе в София, за да преговаря с ръководството на ЦСКА, се прибра в родината си.
В Унгария бившият халф на „Бреша“ (Италия) и „Стоук Сити“ (Англия) ще събере багажа си, а в понеделник ще се завърне в България, за да подпише договор с „червените“ и да започне подготовка с тима на Стойчо Младенов. След продължилите няколко часа преговори, армейците и Вас постигнаха съгласие по всички условия на контракта и остава само 23-годишният бивш унгарски национал да постави подписа си под документа, който официално ще го направи играч на ЦСКА.
Адам Вас започва да тренира в школата на „Ференцварош“ в Будапеща, но едва 15-годишен заминава за Англия, където продължава своето развитие в академията на „Стоук Сити“. През 2007-а отива в Италия, където дебютира като професионалист с тима на „Бреша“. За италианския отбор унгарецът записва 134 мача, в които бележи 4 гола.
Същевременно се разбра, че по всяка вероятност основната подготовка на ЦСКА това лято ще протече в Турция. Там „червените” обаче ще отседнат във високопланинска база край град Болу, близо до езерото Абант. Там се подготвят всички водещи турски тимове, както и много отбори от чужбина. Все още не е ясен списъкът с контролни мачове, които ЦСКА ще изиграе там, но вероятно ще има мачове с румънски, сръбски, азербайджански и ирански отбори, както и тим от Турция. По план ЦСКА трябва да пътува за турския планински курорт във вторник. Все още съществува минимален шанс, заплануваната подготовка в Холандия да се осъществи, но той е съвсем минимален и малко вероятен.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване