06/24/12 15:36
(http://www.klassa.bg/)

„Лудогорец“ започна съществената част от подготовката си за Шампионската лига в Австрия

Шампионът на България и носител на Купата на страната „Лудогорец“ (Разград) пристигна в Австрия за втората и решителна част от лятната подготовка на тима за новия сезон и за историческото си първо участие в европейските клубни турнири. Възпитаниците на селекционера Ивайло Петев ще останат в малкото градче Хол ин Тирол край Инсбрук до 6 юли. При пристигането си целият щаб на българския отбор беше посрещнат с надпис Home of the bulgarian champions, а домакините от хотела бяха приготвили специална торта по случай шампионската титла на тима. Тя беше поднесена по време на първия обяд на тима в ресторанта на хотела. Футболистите и спортно-техническия щаб останаха очаровани от жеста на домакините и благодариха за топлото посрещане.
Отборът на „Лудогорец“ ще изиграе 4 контролни срещи на австрийска земя – на 26 юни, на 29 юни, на 2 юли и на 5 юли. За първите две дати съперници са румънският „Астра“ (Плоещ) и австрийският „Сваровски“ (Ватенс). Останалите два съперника ще бъдат обявени в близките дни.
В същото време старши треньорът на „Лудогорец“ Ивайло Петев сподели, че шампионите може да се подсилят с още нови футболисти преди началото на новия сезон. „Не е приключила селекцията и няма да е изненада, ако привлечем нови хора. Доволни сме от новопривлечените и продължаваме подготовката. Важното е да подготвим отбора по най-добрия начин. В Австрия ще изиграем 4 контроли и трябва да свършим основната работа от подготовката“, заяви Ивайло Петев.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване