06/25/12 13:27
(http://www.klassa.bg/)

„Кървави олимпийски игри 2012“. Новият трилър на Джеймс Патерсън излиза с логото на „Ентусиаст“

След успеха на двата романа на Джеймс Патерсън у нас – „Детективска агенция Private“ и „P. S. убийците“, това лято почитателите на криминални четива ще се насладят на истински заплетен сюжет, разгърнат в лондонските декори на олимпиадата през 2012 г. „Кървави игри“ е най-новата книга от последната поредица на майстора на трилъра Джеймс Патерсън „Детективска агенция Private“, но този път написана в съавторство с Марк Съливан. Актуалността на книгата е несъмнена – в романа спортният дух е основен в динамичния сюжет, в който е преплетена по изкусен начин  и балканската връзка. Private, най-прочутата детективска агенция в света, получава поръчка: да се погрижи за сигурността по време на олимпийските игри в Лондон през 2012 година. Служителите на агенцията са най-умните, най-бързите и разполагат с най-напредналото технологично оборудване в целия свят и 400 от тях са прехвърлени в Лондон, за да защитят над 10 000 състезатели. До церемонията по откриването остават броени часове, когато детективът от агенция Private Питър Найт е призован на сцената на безмилостно убийство. Убитият е високопоставен член на организационния комитет на лондонските игри. За Питър става ясно, че това не е престъпление от страст, а е замислено и осъществено с прецизна точност. Следва истинска кървава серия от зловещи убийства...
Репортерката Карин Поуп получава писмо от човек, който нарича себе си Кронос и поема отговорност за убийствата. Обещава да възвърне древната слава на олимпийските игри и да унищожи всички онези, които са ги покварили с лъжи, подкупност и алчност. Питър се изправя срещу престъпен гений, който не ще се спре, преди да е провалил олимпиадата. Напрежението достига върхов момент, когато Кронос отвлича и невръстните деца на детектива.
„Разказвач № 1 на Америка ни предлага опияняващ, изпълнен с действие трилър, който довежда емоцията на читателя до най-висок връх “, пише за романа сп. „Форбс“. Най-новата книга на Джеймс Патерсън обещава да се нареди сред най-четените криминалета през това олимпийско лято.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване