06/25/12 14:29
(http://www.klassa.bg/)

Майкъл Оуен: Англия копираше „Челси“ на Евро 2012 и закономерно загуби

Бившият английски национал Майкъл Оуен сравни играта на "трите лъва" с тази на „Челси“ от Шампионската лига през последните месеци, когато "сините" залагаха на здрава защита. Доскорошният футболист на „Манчестър Юнайтед“ наблегна на липсата на Пол Скоулс, който би бил полезен за националния отбор на Англия на Евро 2012.
"Пирло беше страхотен, но ние имаме футболист на подобна възраст, който е също толкова добър. За наше съжаление той не беше на първенството - става дума за Пол Скоулс", каза Майкъл Оуен, цитиран от Скай спортс.
"За хората е лесно да кажат, че докато не вземем предимство във владеенето на топката, няма да спечелим нищо. Ние не сме толкова добри колкото други отбори в това отношение. Ние разчитахме на нашите силни страни, но не бяхме достатъчно силни. Опитахме се да копираме стила на „Челси", каза още нападателят, който е свободен агент.
"Когато не си най-добрият отбор, се нуждаеш от алтернатива, за да спечелиш. Другата опция пред теб е да забравиш за резултата за известно време и да започнеш да играеш по друг начин.Но аз лично се съмнявам дали разполагаме с точните футболисти за това. Отговорите се крият в това да обучаваме децата на този различен тип футбол", завърши Майкъл Оуен.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване