06/25/12 13:08
(http://www.klassa.bg/)

Мартин Петров поиска обяснение от Любослав Пенев

Лявото крило на английския „Болтън“ Мартин Петров поиска телефонно обаждане от националния селекционер Любослав Пенев, който досега не го е викал в националния отбор, откакто пое „трикольорите“ миналата есен. За последно Мартин Петров беше викан в тима при предишния наставник Лотар Матеус. Според информация на спортния сайт sportal.bg Мартин Петров иска старши треньорът на тима да му обясни лично причините, поради които не попада в плановете му в националния отбор.
„В момента се чувствам, все едно съм изиграл само 3-4 срещи за България. Не съм си и помислял, че така мога да завърша кариерата си в националния отбор. Но аз не затварям вратата. Никога няма да се откажа от националната фланелка. Аз не искам вечери и цветя, а искам само един телефонен разговор – нека ми се обясни. Играл съм за България над 10 години и мисля, че поне това заслужавам. А и нека се даде пример, за да не се получи такава ситуация и със следващите момчета, на които ще дойде време да приключват с националния. Топката остава в техни ръце. Ако решат, че имат нужда от мен, аз съм готов. Искам човешко отношение“, заяви Мартин Петров.
33-годишното крило дебютира за националния отбор на 20 години в европейската квалификация с Англия на стадион „Българска армия“ в последния двубой с националната фланелка на Христо Стоичков. През 2004 година Мартин Петров записа участие на еврофиналите в Португалия, където от дузпа вкара единствения български гол на първенството.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване