06/25/12 14:54
(http://www.klassa.bg/)

Над 6000 участници в играта „7-те ключа на радио N-JOY”

Огромен е интересът от страна на слушателите към приключението „7-те ключа на радио N-JOY”, като броят на участниците в супер играта надмина 6000 души само през първите две седмици. Стимулът е голям, а наградата е зашеметяваща - чисто нов автомобил с марката Citroën DS3.
Вече е известен първият седмичен победител, който грабна един от 7-те ключа и шанс да кара нов, модерен и динамичен автомобил с уникален дизайн.
До 30 юли 2012 г. слушателите на радио N-JOY могат да спечелят възможността да карат мечтания автомобил, като отговорят правилно на дневния въпрос за играта на www.njoybg.com. Всеки делничен ден, точно в 17:30 часа в предаването „Приятно разсеяни с Деси” в ефира на радио N-JOY, жребий определя дневния победител. Всеки понеделник в периода на играта на живо в ефира на радио N-JOY дневният печеливш тегли името на големия победител за предходната седмица, който грабва един от седемте ключа.
На специално събитие 7-те финалисти в играта ще подложат на изпитание късмета си, като се опитат да отключат със своя ключ чисто новия Citroën DS3. Един от тях ще успее и автоматично ще стане притежател на уникалния автомобил.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване