06/26/12 16:08
(http://www.klassa.bg/)

Бойко Борисов си имал тайна приятелка, ще се жени след мандата

Премиерът Бойко Борисов си има тайна приятелка, разкрива самият той в интервю пред списание Love Style.
„Има една госпожица, която ми е по-близка. Милата, само да я обявя, ще я разкостят. Когато приключа с държавната работа, ще се оженя и ще си я прибера”, споделя министър-председателят. "Не мога да бъда влюбен. Да си влюбен, означава да мислиш за някого, да му даваш време, да го водиш на разходка, на почивка. Аз сега нямам такава връзка. Събота и неделя работя, вечер - също. И на рождения ми ден нямаше жена в къщата ми", отговаря той на въпрос влюбен ли е. Борисов подчертава, че може да бъде верен, и определя изневярата като паралелна връзка с чувство.
Премиерът уволнил дъщеря си от финансовото министерство, става ясно още от интервюто.„Беше намерила работа при Дянков. Тя е американски възпитаник, с две дипломи. Взели я в Министерството на финансите, но не ми казали. Като разбрах, че дъщеря ми работи при Дянков, работният й стаж трая няколко часа”, отбелязва Борисов. 30-годишната Венета живеела в САЩ, а баща й не й позволявал да се върне. „Тук, каквото и да захване, ще чуе какви ли не приказки. Тя иска тук да работи, да си намери човек, с когото да се събере. Не иска в Щатите. Но аз съм й казал, че докато съм на този пост, ще стои далеч. Не искам да давам никакви поводи да се говори”, обяснява министър-председателят.
Това била и причината да се раздели приятелката си Цветелина Бориславова. Инициативата дошла от негова страна. „Тя е действен човек, иска да си прави нещата, а каквото и да свърши, трябва да се обяснява, че живее с мен, но не съм й го дал аз. Цветелина е класа, но аз бях инициаторът да прекратим връзката си. Щом искаш да правиш бизнес и да се развиваш, нямаме шанс. С мен може да живее само някоя, която да седи в кухнята и да не излиза. И такава няма, защото аз не харесвам такива жени”, признава Борисов.
За операцията на сестра си, която имаше мозъчен тумор, той разказва, че се изплашил, но държал да я направят във Военномедицинска академия. Борисов споделя още, че всеки ден усеща липсата на майка си, но не ходи на гроба й. Когато е на гробищата в Банкя, маха към него отдалече. „Не съм ревлив, но там се разнежвам”, откровен е той.
За страстта си към футбола Борисов обяснява, че има исхемична реакция на сърцето и мачовете са по лекарско предписание. Генералският чин пък бил най-голямото му щастие в живота. Сега огромно удоволствие му доставяло да кара по новите магистрали и да гледа как се строят. Признава, че е най-жесток не с опонентите си, а със съпартийците си.
"Миналия месец смених доста областни координатори, сега ще махна още двама. И то само по една причина: чувам, че се превръщат в местни феодали и започват да се взимат на сериозно. А хората се отвращават от такива работи", заявява премиерът.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване