06/26/12 14:46
(http://radiomilena.com/)

Изтича срокът за плащане на първа вноска за местните данъци!

pari517 300x186 Изтича срокът за плащане на първа вноска за местните данъци!На 30 юни изтича срокът за плащане на първата вноска за местните налози – данък върху недвижимите имоти, данък върху превозните средства и такса битови отпадъци, напомнят от Община Поморие.

Плащането на местните налози е разделено на две годишни вноски – до 30 юни и до 30 октомври. След изтичане на сроковете, върху всяка вноска се начислява законната лихва. Другият важен момент е, че след този срок сумата е изискуема и подлежи на принудително събиране.

Засилвайки контрола върху неизрядните данъкоплатци, служители на общинската администрация издирват длъжниците, издават актове за установяване на вземанията и предприемат действия за принудително събиране на сумите, в това число и чрез частни съдебни изпълнители.

Жителите на Поморие и общината могат да посетят касите в Центъра за административно обслужване в града на ул.”Солна”№ 5,  касата в Кметство Каблешково иличрез събирачите по населени места и да заплатят дължимите и изискуеми данъци и такси.

 Изтича срокът за плащане на първа вноска за местните данъци!

bookmark Изтича срокът за плащане на първа вноска за местните данъци!svejo Изтича срокът за плащане на първа вноска за местните данъци!google Изтича срокът за плащане на първа вноска за местните данъци!delicious Изтича срокът за плащане на първа вноска за местните данъци!stumbleupon Изтича срокът за плащане на първа вноска за местните данъци!facebook Изтича срокът за плащане на първа вноска за местните данъци!Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване