06/26/12 12:24
(http://radiomilena.com/)

Руслан Мъйнов пее и пуска шеги от сцената на Бургаската опера

Популярният актьор с теноров глас Руслан Мъйнов ще изнесе впечатляващ концерт от сцената на Бургаската опера утре вечер (27 юни). След изключителния успех на концертите в Сливен, Шумен и Видин звездата от сериала „Столичани в повече” ще изпълни  „О, соле мио” и пред бургаска публика.

„Радвам се, че съм тук, защото за мен е истинско удоволствие да съм на сцената”, казва певецът, който вече е в морския град и репетира за утре вечер.

Концертът започва в  19:00 ч. в сряда  и ще предложи на любителите на хубавата музика оперни и оперетни арии, изпълнени от Руслан Мъйнов и  известното сопрано Русалина Мочукова. Няма да липсват и разговори между водещия и публиката, а това гарантира щипка хумор, като се има предвид, че ролята е поверена  на самия Руслан Мъйнов.

„Аз ще водя концерта и обещавам, че хумор няма да липсва. На сцената ще изпълним сериозни произведения. Ходя на уроци по пеене и пиано, за да се подготвя, защото все пак съм актьор, но искам да предложа на публиката качествени изпълнения”,  споделя актьорът от „Комиците”.

В продължение на час  ще чуем популярни канцонети, любими оперни и оперетни арии от Супе, Лехар, Калман, Щраус, Верди, Пучини и др. Това ще стане под съпровода на симфоничния оркестър на операта, чийто диригент ще бъде маестро Владимир Бошнаков.

 

Руслан Мъйнов е един от най-успешните български актьори-комици. Той  е роден в град Измаил, Украйна и още от малък проявява разнородните си таланти.

Познаваме го от телевизионните продукции „Хъшове“, „Шоуто на Слави“, „Господари на ефира“, „Комиците“, както и от комедийния сериал „Столичани в повече”.

Утре негова партньорка ще е Русалина Мочукова. Тя е позната на публиката в Германия, Испания, Швейцария, България, Франция, Aвстрия, Италия, Южна Корея и Япония. За нея Руслан Мъйнов казва, че е невероятен професионалист.

 

Билети за спектакъла може да се закупят на касата на операта, както и в системата на „Грабо” на цени от 6, 8 и 10 лв.

 Руслан Мъйнов пее и пуска шеги от сцената на Бургаската опера

bookmark Руслан Мъйнов пее и пуска шеги от сцената на Бургаската опера svejo Руслан Мъйнов пее и пуска шеги от сцената на Бургаската опера google Руслан Мъйнов пее и пуска шеги от сцената на Бургаската опера delicious Руслан Мъйнов пее и пуска шеги от сцената на Бургаската опера stumbleupon Руслан Мъйнов пее и пуска шеги от сцената на Бургаската опера facebook Руслан Мъйнов пее и пуска шеги от сцената на Бургаската опера Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване