06/27/12 18:20
(http://www.klassa.bg/)

Вияш-Боаш застава начело на „Тотнъм“ от 1 юли

Босът на “Тотнъм“ Даниел Леви вече е решил кой да бъде новият треньор на "шпорите" и това е Андре Вияш-Боаш. Според английските медии португалският специалист е направил по-силно впечатление на президента на лондончани, отколкото другия предполагаем мениджър за поста - селекционерът на френския национален отбор Лоран Блан. Искането на Леви е бившият мениджър на „Челси“ да започне работа на "Уайт Харт Лейн" още от първия ден на месец юли.
Вияш-Боаш, който бе скоростно уволнен от „Челси“ в началото на 2012 година, ще парафира договор с „Тотнъм“ за три години, а част от неговия екип ще бъде Тим Шерууд, който бе асистент и на Хари Реднап. „Шпорите“ изненадващо уволниха след края на шампионата Реднап, като през целия сезон се кълняха в неговите качества. Освобождаването му стана факт, след като напрежението между 65-годишния мениджър и Леви нарасна твърде много в последните месеци.
Други кандидати бяха Роберто Мартинес, Фабио Капело и дори националният селекционер на САЩ Юрген Клинсман, който в близкото минало беше една от звездите на „Тотнъм“, но германецът обяви, че няма намерение да напуска Щатите.
Мениджърът на „Евертън“ Дейвид Мойс също се интересуваше от поста.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване