06/27/12 17:09
(http://radiomilena.com/)

Преподавателка гони студенти от изпит, преценила че са за двойка

studenti 150x150 Преподавателка гони студенти от изпит, преценила че са за двойкаСтуденти от Университета по архитектура, строителство и геодезия, са възмутени  след като преподавателка е изгонила част от тях преди изпит, съобщи poligraff.net. На 22 юни младежите от 3-ти курс трябвало да се явят на изпит по “Архитектурни конструкции”. Преди препитването обаче преподавателката им доц. Мариана Цветкова им съобщила, че половината трябва да напуснат залата и да се явят на поправителната сесия. Обяснението по думите на студентите е – защото така или иначе половината ще бъдат скъсани.

”Казах на студентите, че като ги гледам, половината са за слаба оценка. И ще ви кажа веднага защо – тези физиономии стъпват за втори път в тази зала по този предмет от началото на годината досега”, оправда пред bTV постъпката си Цветкова. По нейните думи тя е предприела крайната мярка “срещу преписването”.

Цветкова добави, че няма за какво да се извинява, дори поиска студентите да сторят това, тъй като намерила обидни надписи на вратата на кабинета си след проваления изпит. “Ние сме изпълнили нашата част от задълженията – направили сме проектите, за които сме получили заверка, имаме право да се явим на редовен изпит”, коментира една от ощетените – студентката Станислава Банева.

От ръководството на университета вече са взели мерки и е насрочена нова дата за провеждането на изпита. В протоколите на никой от тях няма да бъде записано, че не се е явил или е получил двойка. “Все едно ще се явят за първи път на изпита”, обясни деканът на Факултета по архитектура доц. Асен Писарски. Той допълни, че ръководството на университета ще излезе с официална позиция, когато се запознае с всички факти по скандалния случай.

 Преподавателка гони студенти от изпит, преценила че са за двойка

bookmark Преподавателка гони студенти от изпит, преценила че са за двойкаsvejo Преподавателка гони студенти от изпит, преценила че са за двойкаgoogle Преподавателка гони студенти от изпит, преценила че са за двойкаdelicious Преподавателка гони студенти от изпит, преценила че са за двойкаstumbleupon Преподавателка гони студенти от изпит, преценила че са за двойкаfacebook Преподавателка гони студенти от изпит, преценила че са за двойкаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване