06/28/12 11:46
(http://radiomilena.com/)

Kрай на надутите цени за мобилен достъп до интернет от 1 юли

telefon Kрай на надутите цени за мобилен достъп до интернет от 1 юлиОт 1 юли 2012 г. мобилният достъп до интернет, необходим за ползването на онлайн карти, видеоклипове, снимки, социални мрежи и електронна поща, ще бъде много по-евтин за пътуващите в други държави — членки на ЕС. Влизането в сила на нов регламент на ЕС означава, че за пръв път ще се въведе таван за максималната такса за „роуминг на данни“, т.е. за изтеглянето на данни от интернет чрез мобилна връзка. Като цяло в резултат от промените в законодателството на ЕС (за телефонни обаждания, текстови съобщения и данни) потребителите ще спестят 75 % от разходите за гама от услуги за роуминг в сравнение с цените от 2007 г.

От 1 юли 2012 г. новите максимални цени за мобилни потребители ще бъдат:

• 29 евроцента на минута за изходящо обаждане, плюс ДДС;

• 8 евроцента на минута за входящо обаждане, плюс ДДС;

• 9 евроцента за изпращане на текстово съобщение, плюс ДДС;

• 70 евроцента на мегабайт (MB) за изтегляне на данни или навигация в интернет при пътуване в чужбина (таксуване на използван килобайт), плюс ДДС.

 Kрай на надутите цени за мобилен достъп до интернет от 1 юли

bookmark Kрай на надутите цени за мобилен достъп до интернет от 1 юлиsvejo Kрай на надутите цени за мобилен достъп до интернет от 1 юлиgoogle Kрай на надутите цени за мобилен достъп до интернет от 1 юлиdelicious Kрай на надутите цени за мобилен достъп до интернет от 1 юлиstumbleupon Kрай на надутите цени за мобилен достъп до интернет от 1 юлиfacebook Kрай на надутите цени за мобилен достъп до интернет от 1 юлиСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване