06/28/12 13:55
(http://www.klassa.bg/)

Повече от една трета от американците вярват в извънземни

Повече от една трета от американците вярват, че съществува извънземна форма на живот, а почти 80% от гражданите на САЩ смятат, че Белият дом знае за това, но е прикрил тази информация. Това показва изследване на „Нешънъл джиографик“, цитирано от „Дейли мейл“. Според него 36% от 80-милионното население на САЩ са сигурни, че съществуват космически кораби на извънземни, но ако подобно същество почука на вратата им 22% ще се сприятелят с него, 15% ще избягат, 13% ще заключат вратата, а едва 2 % ще се опитат да го наранят. Изследването показва още, че "Мъжете в черно" не са само мит за повече от половината американци и те са убедени, че наистина има подобна служба, предпазваща ги от "чуждестранните гости".
Проучването показва, че макар за изборите през ноември кандидатите Барак Обама и Мит Ромни да са с почти равни проценти, хората имат много по-голямо доверие в настоящия президент (65%), че би се справил по-добре при инвазия на извънземни. Част от американците обаче няма да разчитат само на президента, а 21% от тях биха извикали супергероя Хълк, 12% - Батман, а 8% биха се доверили на Човека-паяк. Проучването е поръчано от „Нешънъл джиографик“ във връзка с нова поредица за НЛО, стартираща по тв канала.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване