06/29/12 13:24
(http://www.klassa.bg/)

Младеж е с опасност за живота след побой в Студентски град

24-годишен младеж е бил жестоко пребит пред заведение в Студентски град и се бори за живота си в „Пирогов“, съобщиха от пресцентъра на болницата. Инцидентът е станал пред дискотека в центъра на Студентски град около 3,30 ч., предаде БНР.
24-годишният Борис Киряков и брат му са били в заведението. Нападнати са, когато излезли на паркинга. По данни на полицията двете момчета са имали конфликт в дискотеката с друга компания заради момичета. Според свидетелските показания на брата, който е с по-леки наранявания, обаче нападателите са били непознати.
Борис е пострадал тежко и е транспориран от Бърза помощ до Института за спешна медицинска помощ „Пирогов“. Приет е в Клиниката за неврохирургия в кома, с тежка черепно-мозъчна травма и с опасност за живота.
Предстои повторна оценка на състоянието на момчето и е възможно да се вземе решение за операция, съобщиха от пресцентъра на болницата.
От МВР информираха, че до момента няма задържани за побоя.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване