06/29/12 17:59
(http://radiomilena.com/)

Официално облекчиха трафика Бургас – Созопол

„Да се надяваме, че тези, които ни броят обещанията не пропускат да ги отчитат, защото това са изпълнени обещания, които касаят милиони за десетилетия напред”, заяви премиерът Бойко Борисов на откриването на пътен възел Бургас-Средец-Созопол.

„Това не е да кажеш ще ти купя дъвка и да му купиш или не.”

В условията на най-тежката финансова криза, в която не може по никакъв начин да се намери изход от нея се случва този пътен възел, обясни Борисов и разказа как снощи до 6 часа е работил в Брюксел и успял да удържи източните държави да останат в кохезионните фондове, защото това са изключително важни пари за развитието на регионите и за конкурентноспособността. Самият проект за пътния възел в Бургас е финансиран със средства от Европейската инвестиционна банка – 65%, и от държавния бюджет – 35%.

„Така че Бургас и не само Бургас и за кмета на Созопол това е изключително важно. А и всички които идват да почиват по южното Черноморие ще видят цветята, напоителните системи, устойчиви системи по мантинелите.

„Правя евала на премиера, че каза и го направи. Нека всичко което обешае да го изпълни- това е начинът да имаме работещи политици.”

Новото пътно съоръжение ще позволи транзитно преминаване на автомобилите от вътрешността на страната към Южното Черноморие и ще предотврати задръстванията през летните месеци. Изпълнител на проекта е фирма „Хидрострой” АД./gramofona.com/

 Официално облекчиха трафика Бургас   Созопол

bookmark Официално облекчиха трафика Бургас   Созополsvejo Официално облекчиха трафика Бургас   Созополgoogle Официално облекчиха трафика Бургас   Созополdelicious Официално облекчиха трафика Бургас   Созополstumbleupon Официално облекчиха трафика Бургас   Созополfacebook Официално облекчиха трафика Бургас   СозополСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване