06/29/12 14:41
(http://www.klassa.bg/)

ЧЕЗ препоръчва на клиентите си да отчетат сами показанията на електромерите си

Във връзка с новите цени на електроенергията, които влизат в сила от 1 юли 2012 г., ЧЕЗ предоставя възможност на клиентите си да отчетат и декларират сами показанията на електромерите си към края на месец юни. Целта на компанията е да гарантира максимална коректност при таксуването на консумираната електроенергия. Клиентите, желаещи да се възползват от тази възможност, трябва да отчетат електромерите си между 29 юни и 1 юли, а подаването на данните към компанията да стане най-късно до 6 юли в центровете за обслужване на клиенти в Западна България и на телефон 0700 10 010.
За да подадат отчета си, потребителите трябва да попълнят „Заявление за деклариране на показания”, което може да се изтегли от сайта на компанията www.cez.bg или да се получи на място в центровете за клиенти. Необходимо е документът да включва данните от електромера (по всички тарифи), клиентски или абонатен номер, задължително се посочват датата на отчитане, трите имена и адресът на обекта, за който се декларират показания. От 00:00 ч на 1 юли тази година на територията на Западна България ще бъдат в сила новите цени, утвърдени от ДКЕВР.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване