07/01/12 07:25
(http://radiomilena.com/)

Започва приемът на молби за енергийни помощи

pomo6ti 150x150 Започва приемът на молби за енергийни помощиЗапочва приемането на молби-декларации за целева помощ за отопление в община Поморие. Дирекция “Социално подпомагане” – Поморие  уведомява, че от първи юли започва прием на молби-декларации за целева помощ за отопление на основание Наредба №РД 07-5 от 16.05.2008 г. за отоплителен сезон 2012 / 2013 г., като крайния срок за подаването им е 31.10.2012 г.Молби-декларации ще се приемат в сградата на Дирекция „Социално подпомагане” – Поморие на ул. „Солна„ №15 и кметствата по населените места в общината по предварително утвърден график. За повече информация е необходимо да се обърнете към социалният работник по  район.

 Започва приемът на молби за енергийни помощи

bookmark Започва приемът на молби за енергийни помощиsvejo Започва приемът на молби за енергийни помощиgoogle Започва приемът на молби за енергийни помощиdelicious Започва приемът на молби за енергийни помощиstumbleupon Започва приемът на молби за енергийни помощиfacebook Започва приемът на молби за енергийни помощиСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване