07/01/12 13:28
(http://www.klassa.bg/)

„Много шум за нищо“ закрива сезона в театър „Българска армия“

Театър „Българска армия“ ще представи на сцената си последния за този сезон спектакъл – „Много шум за нищо”, на 4 юли. Неслучайно изборът падна върху великолепната
постановка на носителя на „Икар 2012” за цялостно творчество – проф. Красимир Спасов. Една от най-изящните, изтънчени и заразителни със смеха си комедии на Уилям Шекспир, представена от звездите на театър „Българска армия”! Спектакъл, в който Иван Радоев, Иван Ласкин, Милен Миланов, Веселин Ранков, Ненчо Илчев, Мимоза Базова, Георги Новаков, Катя Стоянова, Лидия Инджова, Анастасия Ингилизова, Мирослав Косев, Стойко Пеев, Вълчо
Камарашев, Александър Дойнов, Боян Младенов (гост), Георги Къркеланов и Мирослав Пашов ще омаят и изненадат чувството ви за хумор. Ще отприщят потоци от настроение и смях, за които дори не сте подозирали, не и преди да видите „Много шум за нищо”. На великолепния спектакъл можете да се насладите срещу лятна цена от 6 лева за 1 билет!!!
Лятото продължава със спектаклите на театър „Българска армия“. На 9 юли звездният квартет на „Сега или никога” – Краси Ранков, Стефка Янорова, Веселин Ранков и Ярослава Павлова, ще посети Девин. От 23 до 26 юли Ивайло Христов, Дони и Коцето–Калки ще представят „Секс, наркотици, рокендрол” в Добрич, Поморие, Бургас и Царево. Жителите и посетителите на Свети Влас, Малко Търново, Созопол и Царево ще могат да се насладят в летните вечери през август на комедията от В. Красногоров „Сега или никога”. В самото начало на септември една друга, също така възхитителна комедия, тази на Камен Донев – „Кръщене”, ще се отправи към публиката си в Пловдив, Асеновград, Карлово, Русе и Горна Оряховица. Вратите пред столичани и гостите на София ще се отворят отново в Деня на София - 17 септември, когато кабинетите, фоайетата, гримьорните, гардеробите, репетиционните, сцените и музеят на театър „Българска армия” ще посрещнат любимата публика.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване