07/01/12 14:14
(http://radiomilena.com/)

Пожар на Витоша, горят паднали от смерч и бури дървета и суха растителност

pojarna 150x150 Пожар на Витоша, горят паднали от смерч и бури дървета и суха растителност В Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” работи щаб за овладяване пожара на Витоша, съобщиха  Агенция “Фокус”. Към мястото на пожара са насочени три екипа пожарникари от столицата, които пеша се изкачват към „Бистришко бранище”. От Алеко е тръгнал четвърти екип с АТВ-та. Извикан е целият личен състав на столичната пожарна, който е свободен от дежурство. Преди малко приключи облитането на вертолет на „Гранична полиция”, който извърши оглед, и определи параметрите на пожара. Установено е, че засега пожарът е низов. Горят паднали от смерч и от бурите дървета и друга суха растителност. Стремежът на пожарникарите е да ограничат развитието на пожара, за да не обхване близката иглолистна гора.

 Пожар на Витоша, горят паднали от смерч и бури дървета и суха растителност

bookmark Пожар на Витоша, горят паднали от смерч и бури дървета и суха растителност svejo Пожар на Витоша, горят паднали от смерч и бури дървета и суха растителност google Пожар на Витоша, горят паднали от смерч и бури дървета и суха растителност delicious Пожар на Витоша, горят паднали от смерч и бури дървета и суха растителност stumbleupon Пожар на Витоша, горят паднали от смерч и бури дървета и суха растителност facebook Пожар на Витоша, горят паднали от смерч и бури дървета и суха растителност Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване