07/02/12 14:49
(http://www.klassa.bg/)

Бойко Борисов: Отново доказахме, че сме сигурна шенгенска граница

Още веднъж показахме, че България е сигурна шенгенска граница. Това заяви в понеделник премиерът Бойко Борисов във Видин, където заедно с директора на Агенция „Митници” Ваньо Танов и с директора ГДБОП главен комисар Станимир Флоров инспектира местната митница.
„Парите, които инвестираме в подвижните скенери, с които оборудвахме митниците, дават своя резултат. За това говори заловеното вчера на ГКПП „Ферибот“ във Видин количество хероин – 4 тона и 200 килограма за над 40 млн. лева. Количеството хероин е било предназначено за Белгия, така че европейците трябва да ни благодарят за това, че техните хора няма да се тровят с това, което заловихме“, каза Борисов.
„Още веднъж искам да подчертая добрата работа, която бе свършена между митницата, ГД БОП и прокуратурата. Искам специално да благодаря на Градската прокуратура във Видин, която ни оказа голямо съдействие”, допълни премиерът.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване