07/02/12 14:35
(http://radiomilena.com/)

Бургаски седесари ще избират нов председател в неделя

sds 150x150 Бургаски седесари ще избират нов председател в неделяСедесари от Бургаска област ще избират нов председател на партията на 8.07.2012 г. (неделя). Вътрешните избори ще се проведат в цялата страна, като членовете на СДС ще могат да избират между пет кандидатури за председател: - д-р Ваньо Шарков, депутат от СДС; - Иван Сотиров, член на Националния съвет на СДС; - Лъчезар Тошев, депутат от СДС; - Румен Христов, член на Националния изпълнителен съвет на СДС; - д-р Емил Кабаиванов, кмет на Карлово от СДС Изборният ден в Бургас ще започне в 10.00 часа и ще продължи до 20.00 часа. Членовете на СДС от Бургас ще могат да дадат своя вот за председател на партията в централата на сините, на ул. „Богориди” 34. Бургаските седесари се срещнаха вече с двама от кандидатите за председателското място – д-р Ваньо Шарков и Иван Сотиров. На 5 юли (четвъртък) предстои среща и с д-р Емил Кабаиванов, който е и фаворита на бургаската организация.

 Бургаски седесари ще избират нов председател в неделя

bookmark Бургаски седесари ще избират нов председател в неделяsvejo Бургаски седесари ще избират нов председател в неделяgoogle Бургаски седесари ще избират нов председател в неделяdelicious Бургаски седесари ще избират нов председател в неделяstumbleupon Бургаски седесари ще избират нов председател в неделяfacebook Бургаски седесари ще избират нов председател в неделяСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване