07/02/12 14:49
(http://radiomilena.com/)

Найден Найденов е старши треньор на мъжкия отбор за Олимпиадата

voleybol 150x150 Найден Найденов е старши треньор на мъжкия отбор за ОлимпиадатаПо повод на появилите се в последните дни спекулации и слухове за евентуално завръщане на Радостин Стойчев в националния отбор на България, БФВ заявява следното: - С решение на УС на БФВ от 18.05.2012 г. договорът на Радостин Стойчев като старши треньор на националния отбор (мъже) е прекратен и неговите ангажименти са приключени. - С решение на УС на БФВ от 18.05.2012 г. за старши треньор на националния отбор (мъже) е определен Найден Найденов, с когото БФВ е сключила договор на Треньорският щаб на отбора е в състав: 1. Найден Найденов-старши треньор 2. Камило Плачи – пом.треньор 3. Георги Петров-треньор БФВ изрично подчертава, че до края на Олимпиадата в Лондон, националният отбор (мъже) има един-единствен старши треньор и той е Найден Найденов.

 Найден Найденов е старши треньор на мъжкия отбор за Олимпиадата

bookmark Найден Найденов е старши треньор на мъжкия отбор за Олимпиадатаsvejo Найден Найденов е старши треньор на мъжкия отбор за Олимпиадатаgoogle Найден Найденов е старши треньор на мъжкия отбор за Олимпиадатаdelicious Найден Найденов е старши треньор на мъжкия отбор за Олимпиадатаstumbleupon Найден Найденов е старши треньор на мъжкия отбор за Олимпиадатаfacebook Найден Найденов е старши треньор на мъжкия отбор за ОлимпиадатаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване