07/02/12 14:39
(http://radiomilena.com/)

Обновиха главната алея на парк „Езеро“

DSC 0489 150x150 Обновиха главната алея на парк „Езеро“Община Бургас реконструира главната алея на парк „Езеро“, в участъка от ресторант „Уест“ до железопътния  прелез на бул. „Димитър Димов“.  За последно това се е случвало около честванията за 1300 години от създаване на българската държава. Алеята е особено натоварена през топлите месеци, защото по нея до плажа стигат жителите на четири бургаски комплекса – „Зорница“, „Изгрев“, „Славейков“ и „Лазур“. Освен това тя минава край Фестивала на пясъчните скулптури, Конната база и Колежа по туризъм. През последните години алеята беше в доста разнебитено състояние. Днес е изцяло преасфалтирана нейната най-амортизирана част, дълга 400 и широка 6 метра. Предстои монтирането на 10 нови пейки. „Развитието на всеки вид транспорт, различен от автомобилния, е наш приоритет. Затова тази година ремонтираме много тротоари и алеи за удобство на пешеходците, наред с велосипедната инфраструктура“, каза кметът Димитър Николов.

 Обновиха главната алея на парк „Езеро“

bookmark Обновиха главната алея на парк „Езеро“svejo Обновиха главната алея на парк „Езеро“google Обновиха главната алея на парк „Езеро“delicious Обновиха главната алея на парк „Езеро“stumbleupon Обновиха главната алея на парк „Езеро“facebook Обновиха главната алея на парк „Езеро“Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване