07/02/12 14:31
(http://radiomilena.com/)

Община Бургас започва прием на заявления за „Енергийно обновяване на българските домове“

P1080418 150x150 Община Бургас започва прием на заявления за „Енергийно обновяване на българските домове“По повод стартирането на проект BG 161Р0001-1.2.01-0001 „Енергийно обновяване на българските домове“ /бенефициент е Дирекция „Жилищна политика“ на МРРБ/ Община Бургас  ще извършва дейностите по приемане на заявления и водене на регистър на подадените заявления за интерес и подкрепа по проекта. Поради специфичните изисквания на МРРБ заявления ще се приемат само в Центъра за административно обслужване /фронт офис/, стая на куриера, намираща се в сградата на Община Бургас, ул. „Александровска“ №26, всеки работен ден от 10.00 до 12.00 ч., лице за контакт – ЮЛИЯ БОЯНОВА ДИМИТРОВА, главен експерт в отдел „Строителство“. Формуляри на необходимите документи са на разположение в интернет страницата на МРРБ:

http://www.mrrb.government.bg/?lang=bg&do=ispa

 Община Бургас започва прием на заявления за „Енергийно обновяване на българските домове“

bookmark Община Бургас започва прием на заявления за „Енергийно обновяване на българските домове“svejo Община Бургас започва прием на заявления за „Енергийно обновяване на българските домове“google Община Бургас започва прием на заявления за „Енергийно обновяване на българските домове“delicious Община Бургас започва прием на заявления за „Енергийно обновяване на българските домове“stumbleupon Община Бургас започва прием на заявления за „Енергийно обновяване на българските домове“facebook Община Бургас започва прием на заявления за „Енергийно обновяване на българските домове“Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване