07/04/12 16:59
(http://www.klassa.bg/)

Visa пуска образователен сайт за лични финанси

Visa Европа обяви в сряда пускането на образователен уебсайт за управление на личните финанси - www.Umnipari.bg. Уебсайтът е насочен към хора с малък опит в областта на управлението на личните финанси, които искат да използват банкови продукти. Целта му е да привлече вниманието на хората върху значението на правилното управление на парите и да ги образова как да харчат разумно, да спестяват и да изготвят семеен бюджет. Сайтът разполага с лесен за работа потребителски интерфейс с калкулатор на разходите, шаблони за създаване на бюджет и тестове, които ще помагат на потребителите по-добре да разберат и управляват личните си финанси.
Съдържанието на Umnipari.bg е  адаптирано за българския пазар със съдействието на банките - членове на Visa в България, и е специално разработено за по-добро опознаване на местните финансови услуги
Сайтът съдържа допълнителни функции, като калкулатор на лихвите, калкулатор на семейния бюджет и кредитен калкулатор. Те имат само образователно предназначение и целят да ориентират потребителите на какво е важно да обръщат внимание, когато теглят кредит, правят депозит или планират личния си бюджет.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване